top of page

УМОВИ TFP ФОТОСЕСІЇ

  • Локація і Час

Ми обговоримо та оберемо локацію та зручний час для фотосесії.

  • Різноманітність знімків

Фотосесія включатиме декілька образів, різні стилі та ракурси для створення різноманітності в портфоліо.

  • Макіяж та зачіска

Якщо потрібно, ми можемо обговорити можливість співпраці з візажистом або стилістом.

  • Кількість оброблених фотографій

Вам буде надано певну кількість оброблених фотографій на мій розсуд, які можна використовувати в особистих та професійних цілях.

  • Угода про використання та відмова від авторських прав

Обов'язкове підписання угоди про TFP, що включає в себе взаємну згоду на використання фотографій з обох сторін, в якій обговорюється, що модель, отримавши свої знімки, не має заперечень щодо використання її фотографій на розсуд фотографа, з метою, яка не є порнографічною, непристойною, яка ображає або ганьбить особистість моделі. Також реліз підтверджує авторство роботи фотографа. Фотограф не заперечує використання моделлю будь-яких фотографій з некомерційною та комерційною метою. Фотограф залишає за собою право також використовувати будь-які зроблені фотографії з некомерційною та комерційною метою: для публікації в мережі інтернет та друкованих виданнях, для участі у презентаціях, виставках чи конкурсах, а також продажу отриманих знімків. Модель може також повністю викупити всі авторські права на фотографії зі зйомки. Вартість у такому разі обговорюється індивідуально.

  • Рекомендації для моделі

Створення образу, реалізація власної творчої ідеї чи ідей моделі. Надання порад та рекомендацій щодо поз та виразів обличчя для отримання найкращих знімків.

  • Дотримання термінів

Результати фотосесії будуть готові в обговорений термін.



Якщо у вас є будь-які питання або специфічні запитання, будь ласка, звертайтеся. Гаряче чекаю на співпрацю та створення чудових знімків разом!

5 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page